La Rascruce

Adrian Andrunachi Photography

Pe masura ce inaintam in varsta se spune ca devenim tot mai conservatori, dezvoltam tot mai multe tabieturi si fixisme de care nu reusim sa ne debarasam, ba chiar din contra, le consideram ca fiind firesti. Cel putin, daca ma privesc obiectiv, in oglinda, constat ca devin tot mai…

Tarot Cafe” e o cafenea din Brasov care, aparent, pare a veni dintr-o alta lume, o lume mistica, a povestilor inspaimantatoare ale copilariei, o lume a cautarii intelepciunii absolute si a linistii intrinseci.

E locul unde cele doua dimensiuni se intrepatrund deschizand pentru o clipa poarta duhurilor pentru a regasi materia in scurtul lor popas pe care-l fac la rascruce de lumi.Sau poate e cafeneaua cu multe fotografii vechi atarnate pe peretii antichizati, unde cafeaua sau ceaiul sunt acompaniate de acorduri fine, suave, de muzica atent aleasa.

Insa ca oricarui inginer, cred ca mi-ar fi fost mai simplu sa fac o schita pentru a descrie acest loc, dar el este locul unde ne retragem in nenumaratele seri racoroase petrecute in Brasov. Va recomand si voua acelasi lucru: Brasov, str. Gheorghe Baritiu nr. 20 (intrarea prin gang, dupa ora 21 sunati la interfon 02)

Adrian Andrunachi Photography

 

Adrian Andrunachi Photography

 

Adrian Andrunachi Photography

Share it if you like it!!!