Budapesta – Aprilie 2013

Se fac 3 ani de cand bantuiam prin delegatii cu aparatul de fotografiat atarnand greu in rucsac. Budapesta a fost probabil destinatia mea preferata, petrecandu-mi acolo o buna parte din timp…cate o saptamana in fiecare luna.

Astazi, dupa multa fotografie de eveniment le-a venit si lor timpul acestor capturi realizate prin delegatii sa se arate pe monitoarele noastre.

Am un sentiment puternic ca altele vor urma in curand, pe masura ce-mi fac timp sa razbat prin dosarele cu mii de poze ramase neprocesate.

Viata de corporatist pare a fi de invidiat la prima vedere, daca iei in calcul, sa le spunem oportunitatile care-ti pot fi oferite inspre binele si pentru beneficiul tau. E in regula, e un schimb echitabil pana cand te intrebi daca viata de corporatist inseamna intr-adevar viata.

Cand stai la birou de dimineata pana seara, cand esti plecat prin delegatii cu saptamanile si realizezi ca skype nu e cel mai bun surogat de a-ti simti familia aproape si mai realizezi ca oamenii de la hotel te cunosc la propriu, iar barmanului ii spui pe nume de multa vreme, probabil e momentul sa-ti reevaluezi optiunile. Nu e un sfat, ci e un proces care mai devreme sau mai tarziu te va duce la capat de linie.

Partea buna a vietii de corporatist calator e intr-adevar accesul facil la destinatii care ar putea fi suficient de atractive, din categoria city break, insa nu sunt totusi pe lista ta de prioritati atunci cand vrei sa-ti petreci un weekend altundeva decat o faci de obicei. Daca mai ai energie dupa o zi de munca, a fi turist de business intr-o tara straina nu poate fi tocmai rau. Asa am ajuns sa car o buna parte din timp aparatul cu mine si, pe langa Budapesta, cred ca mai am niste poze bune de urcat pe blog de prin Praga, Varsovia si chiar Ljubljana.

Asa cum spuneam: Va sau vor urma!

_DSC1531_resize

_DSC1543_resize

_DSC1590_resize

_DSC1596_resize

Share it if you like it!!!